Om Tefax
Belægning
Beplantning
Pleje og vedligehold
Kloakservice
Projekter
Kontakt

Vand i haven

Tefax kan med sine mange kompetencer opsætte et vandfald, en sø eller et springvand på baggrund af de ønsker, som vores kunder har. På billederne er et lille udpluk af nogle af vores kreationer.

Hos Tefax sætter vi en stor ære i at skræddersy vores produkter, så ingen løsninger på forhånd er givet. Herunder er nogle af de opgaver, vi kan løse. Finder du ikke det, du søger, så kontakt os og få en snak om de tanker, du gør dig, om dit nye havebassin.

Springvand:
Her er det lavet i runde chaussestensbassiner, hvor kanten er lavet af brosten og skaber et unikt og rustikt udseende. Selve springvandets udspring er lavet af sorte klippestykker.
Springvandet er naturligvist miljøvenligt udtænkt, så vandet samles op i en underliggende brønd og genanvendes.

Vandfald:
Det lange vandfald langs stien gør det muligt at røre ved vandet undervejs. Vandfaldet er bygget op af natursten med edpm-folie på undersiden, der sikrer, at meget lidt vand går til spilde. Det samles miljørigtigt op i en tank og genbruges.

Naturlig sø:
En mulighed for at give søen en naturlig indramning er ved hjælp af kampesten og folie. Søen er ydermere beplantet med siv og andre vandplanter, der findes i den danske natur, som iris og åkander. I dette tilfælde løber vandet videre i et å-forløb, der danner en fin og naturlig afgrænsning i haven.

Sø med tilstrømning:
Der er en vis charme forbundet med rislende vand i haven. Her er der lavet en sø med tilstrømning af vand fra to sider. Åen, der løber gennem søen, er etableret med granitskærver, så vandet stille risler igennem. Fra den anden side kommer lyden via vandfaldet, der sprøjter ud over naturstenene. En fantastisk sanseoplevelse.
 

 

VI TILBYDER BLA.

REFERENCER

KLOAKSERVICE

KONTAKT

Tefax v. Jesper Bjerrisgaard
Bøgeskovvej 19
DK-7000 Fredericia
Tlf. 75 95 77 77
Mail: tefax@tefax.dk
TEFAX APS - BØGESKOVVEJ 19 - DK-7000 FREDERICIA - TLF.75 95 77 77 - EMAIL. TEFAX@TEFAX.DK - WEBBUREAU PRIKMIG.NU