Om Tefax
Belægning
Beplantning
Pleje og vedligehold
Kloakservice
Projekter
Kontakt

Støttemur

Tefax ligger stor ære i, at kvaliteten altid er i orden, og at serviceniveauet er højt, hvilket er utroligt vigtigt, når man skal forme støttemure til større eller mindre anlæg.

På det øverste billede ses den Kampestensstøttemur, som Tefax lavede i Tivoli i København. Muren er bagstøbt, så den er fremtidssikret og kan holde i mange år i forlystelsesparken.

Tefax har i sit sortiment mange forskellige sten, der kan anvendes til at konstruere en støttemur. På venstre billede for neden ses en koksgrå Lockblok-støttemur med sorte granitskærver og tilhørende velvalgt beplantning. Lockblok er især en favoritsten, når der ikke er den store højdeforskel på muren.

Støttemure kan være under et stort pres, hvorfor Tefax i billedet nederst til højre har valgt at armere og opfylde støttemuren med beton. Det er en gylden bb-special, der er valgt som sten. Der kan ilægges et armeringsnet, hvis trykket vurderes værende for højt til at støttemuren kan bære det. Denne mur er meget stabil og er af høj kvalitet.

Er du i tvivl om, hvordan din støttemur skal formes? Så ring til Tefax og få inspiration og et godt tilbud.

 

VI TILBYDER BLA.

REFERENCER

KLOAKSERVICE

KONTAKT

Tefax v. Jesper Bjerrisgaard
Bøgeskovvej 19
DK-7000 Fredericia
Tlf. 75 95 77 77
Mail: tefax@tefax.dk
TEFAX APS - BØGESKOVVEJ 19 - DK-7000 FREDERICIA - TLF.75 95 77 77 - EMAIL. TEFAX@TEFAX.DK - WEBBUREAU PRIKMIG.NU