Om Tefax
Belægning
Beplantning
Pleje og vedligehold
Kloakservice
Projekter
Kontakt

Om Tefax

Siden 1984 har Anlægsgartnerfirmaet Tefax leveret gode løsninger for kunder over det meste af Danmark - fra opgaver for Tivoli i København til private haver i hjemkommunen. Ens for alle opgaverne er, at de er løst i en god, positiv ånd og med de gode jyske købmandsdyder for øje.

Under
belægning, beplatning, pleje og vedligehold eller kloakservice kan du se et lille udvalg af de opgaver, Tefax har løst og også kan løse for dig. Vi har bred erfaring med alle former for brolægning, og vi kan også skræddersy en løsning til dig.

Tefax er kvalitets- og traditionsbevidste, men stadig med øje for det innovative og moderne. Vores dygtige haveartikt er uddannet både anlægsgartner og anlægsteknikker, hvorfor hans havetegninger altid er en unik løsning, der er skræddersyet til kundens ønsker.

Vores kunder spænder bredt fra private haveejere til offentlige institutioner, og vi vil altid gerne udvikle os og prøve nye opgaver. Derfor er vi også stolte af den sansehave, vi fik lavet i samarbejde med FuglsangCentret i Fredericia.

Klik dig ind under referencer og se, hvad FuglsansCentret og andre kunder siger om vores arbejde.

Hos Tefax er alt samlet under et tag. Vi tilbyder helhedsløsninger, da vores dygtige medarbejdere med deres forskellige specialer kan løfte stort set alle opgaver.

Bag Tefax står Jesper Bjerrisgaard, der er uddannet landmand, teknolog i speciale i landskab og anlæg, samt kloakmester. Det er Jesper, du skal kontakte, hvis du har fået lyst til at forny dine ude-områder.

Fang ham på tlf. 75 95 77 77 eller mobiltlf. 40 91 43 01 for en uforpligtende snak om dine udfordringer. 
Du kan også sende ham en mail på jebj@tefax.dk

 

Klik her for at se øvrige medarbejdere.

 

 

VI TILBYDER BLA.

REFERENCER

KLOAKSERVICE

KONTAKT

Tefax v. Jesper Bjerrisgaard
Bøgeskovvej 19
DK-7000 Fredericia
Tlf. 75 95 77 77
Mail: tefax@tefax.dk
TEFAX APS - BØGESKOVVEJ 19 - DK-7000 FREDERICIA - TLF.75 95 77 77 - EMAIL. TEFAX@TEFAX.DK - WEBBUREAU PRIKMIG.NU